Da The Norwegian Soulband bestemte seg for å gjøre en konsert med kun Stevie Wonder låter, innså de fort at dette ble langt utenfor den vanlige soul-sounden og at bandet måtte utvides for å få det riktige lydbildet. Så da bandet sto på scenen lørdag 20 oktober 2012, var det hele 11 musikere som serverte Wonderlåter i to sammenhengende timer. Og for en stemning det ble ! Salen kokte og musikerne strålte når de serverte den ene perlen etter den andre. Master blaster, Signed, sealed delivered, Sir Duke, Living for the city, Superstition, I wish, Higher ground, Part time lover, Don't you worry about a thing, Isn't she loverly og mange fler. For en kveld !

blu

Det var fullt hus på Parkbiografen i Skien da da det for anledningen 11 manns store bandet serverte en helaften med Stevie Wonder låter.

 

I tillegg til The Norwegian Soulband ( minus Rune som var sykemeldt) spilte Espen Gundersen på keybord, Tord Berberg på percussion, Sondre Stordalen på gitar. Kveldens suverene "Wonder-vokalist" var Kim Rune Hagen som sammen med Maria Torvund og Monica Håland lekte seg igjennom Wonders til tider utfordrende melodilinjer. Utrolig bra levert.

Takk til lydmann Roger Saga fra Optilux som virkelig tok oppgaven med dette store bandet på alvor. Skulle gjerne gjort dette igjen :)