Da Sixpack skulle spille i bakgården på Mamis under Musikkens dag i Skien i 2010, revnet himmelen like før bandet skulle på scenen med det til føge at mixeren spraket og døde.

 

 

 

Det var derfor litt spent stemning før konserten i 2011, for da lydprøvene var unnagjort satte regnet inn. Klok av skade ble det satt opp en stor parasoll over scenen før bandet satte igang.

 

 

 

Regnet ga seg etterhvert og en stappfull og svært intim bakgård gynget med under konserten.

Selv om stedets lydmann Lasse ( til venstre) med god grunn er bekymret for mixeren sin.

 

 

 

Det er alltid trivelig å spille i den bittelille ( men veldig høye) bakgården til Mamis. Noe publikum vet å sette pris på.....år etter år.

 

 

 

Endre Christiansen hoppet inn på keyboard og gjorde en utmerket jobb. Alle låtene satt som de skulle. Herlig med musikere som både er ydmyke og kan faget sitt. Vår keyboardist Per var for anledningen i bryllupsfest hos Jarle Bernhoft.

 

 

Blant publikum skimtes Ben Adams fra A1 ( til høyre) som så ut til å like det han hørte. Ben var i Skien sammen med sin frøken Norge - kjæreste Sara Skjoldnes.

 

Foto: Aina Sølland Heibø

 

 

 


 

Telemarksavisa tok en spansk en........( eller Stjørdalsk en....)

 

 

Telemarksavisas medarbeider som skulle dekke Musikkens dag i Skien valgte å google Sixpack istedenfor å være på konserten. Som avisteksten viser var det et band fra Stjørdal med samme navn som ble treff på google for den uheldige reporteren.

 

 

Hadde reporteren tatt seg bryet med å lytte til konserten hun var satt til å dekke, ville hun fort hørt at vi ikke spiller hverken Åge Aleksandersen eller Eagles, men RÅ SOUL.

 

 

Det er veldig fint at lokalavisen dekker kulturarrangementer,

men det må være troverdig.